Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales CASTELLON DE LA PLANA

2018, any de reptes

comencem l'any carregats de propòsits, eixos que ens planteja ser un dels municipis beneficiaris dels fons Feder. En un dia molt especial per a Almassora, el 22 de maig de l'any que acabem de deixar, ens van donar la millor notícia que podíem rebre: la Unió Europea ens atorgava 5 milions d'euros per portar endavant el nostre projecte de desenvolupament sostenible per al municipi. El treball de tot l'Ajuntament havia donat fruits i els pròxims anys podríem fer realitat moltes actuacions per a millorar la nostra ciutat.  

La gran majoria dels reptes que no hem deixat de perseguir des de Compromís són els encaminats a millorar la qualitat de vida de totes les persones, a fer que ningú haja de patir les conseqüències de la crisi econòmica. Ens encoratja saber que un terç dels projectes subvencionats per Europa a Almassora estaran destinats a fomentar la inclusió social i a lluitar contra la pobresa. Serà més d'un milió d'euros el que s'invertirà per tal de regenerar les zones més desafavorides i recuperar barris degradats. També espais que requereixen d'especial atenció, com la mar o Santa Quitèria, es beneficiaran especialment de les ajudes europees.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL