Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales CASTELLON DE LA PLANA

Diego d'Onda i Carmen de Castelló jugaran a l'Europeu de Portugal

Vicent Molines confiarà en els jugadors que tenen experiència en la modalitat de One Wall, per a les seleccions sub-17 i sub-19. En les seleccions sub-15 debutaran tots els esportistes que han mostrat una regularitat en els entrenaments i competicions. En els entrenaments s'han guanyat el ser seleccionats, no se'ls convoca només pels seus èxits a nivell individual i per equips a les seves escoles, tot ha estat important. Ha estat una decisió molt difícil perquè en la nostra pedrera hi ha grans esportistes. Algun dels jugadors que han estat entrenant segur que té la seva oportunitat en pròxims Europeus.

Diego d'Onda, jugarà el seu segon Europeu, després de disputar l'Europeu de 2017, que es disputà a terres valencianes, concretament en la localitat de Tavernes Blanques. En aquella ocasió participà a partides a les modalitats de Joc Internacional i Llargues. En 2019, aquesta convocat per a jugués la modalitat de One Wall amb la selecció sub-17, encara que podria tindre minuts en les competicions de Joc Internacional i Llargues, amb la selecció sub-19, ja que ha estat un dels habituals en els entrenaments d'aquests anys.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL